SENCOR Тостер STS 2604

 • Брза Достава

  Достава за 2-3 работни дена
 • Враќање на производ

  Потрошувачот има право да го замени производот што има соодветен квалитет во рок од 15 дена, доколку тој не одговара во однос на формата, големината, моделот, бојата, бројот или од други причини. Замената се врши ако производот не бил употребуван, ако е сочуван изгледот на производот, употребните својства, пломбите, фабричките етикети
 • Секога автентични

  Ние продаваме само 100% автентични производи
 • 100% Безбедно купување

  За нарачаните производи плаќате при приемот. Не Ви е потребна кредитна картичка за да направите нарачка.

1,059.00ден 1,199.00ден

Преглед на производот

-Боја : Бела
– Моќност на грејачот: 800 W
– Електронски тајмер – 6 нивоа на интензитет на тост
– Погоден за правење дебел и тенок тост

Опис

 • Боја : Бела
 • Моќност на грејачот: 800 W
 • Електронски тајмер – 6 нивоа на интензитет на тост
 • Погоден за правење дебел и тенок тост
 • Автоматско исфрлање на леб и исклучување по завршувањето на тостот / одмрзнувањето
 • Загревање (со индикаторско светло)
 • Одмрзнување (со индикаторско светло)
 • Лесно се чисти
 • Надворешното куќиште е со изолација од топлина (се лади на допир кога работи)
 • Нелизгачки ногарки
 • Простор за складирање на кабелот за напојување