SENCOR Тостер STS 37GG

 • Брза Достава

  Достава за 2-3 работни дена
 • Враќање на производ

  Потрошувачот има право да го замени производот што има соодветен квалитет во рок од 15 дена, доколку тој не одговара во однос на формата, големината, моделот, бојата, бројот или од други причини. Замената се врши ако производот не бил употребуван, ако е сочуван изгледот на производот, употребните својства, пломбите, фабричките етикети
 • Секога автентични

  Ние продаваме само 100% автентични производи
 • 100% Безбедно купување

  За нарачаните производи плаќате при приемот. Не Ви е потребна кредитна картичка за да направите нарачка.

1,749.00ден 1,990.00ден

Преглед на производот

 • Боја : зелена
 • Моќност на грејачот: 800 W
 • Три функции
 • Автоматско исфрлање

Опис

 • Боја : зелена
 • Моќност на грејачот: 800 W
 • Три функции во една:
  – загревање (со индикаторско светло)
  – итно откажување на работата пред истекот на зададеното време
  – одмрзнување  (со индикаторско светло)
 • Погоден за правење дебел и тенок тост
 • Електронски тајмер – 6 нивоа на интензитет на тост
 • Автоматско исфрлање на леб и исклучување по завршувањето на тостот / одмрзнувањето
 • Лесно се чисти
 • Надворешното куќиште е со изолација од топлина (се лади на допир кога работи)
 • Нелизгачки ногарки
 • Простор за складирање на кабелот за напојување
 • Должина на кабелот за напојување: 1 m
 • Напон и фреквенција: 220-240 V, 50/60 Hz
 • Димензии (Д x Д x В): 289 x 179 x 175 mm
 • 2 години гаранција