SENCOR Правосмукалка SVC 730RD

 • Брза Достава

  Достава за 2-3 работни дена
 • Враќање на производ

  Потрошувачот има право да го замени производот што има соодветен квалитет во рок од 15 дена, доколку тој не одговара во однос на формата, големината, моделот, бојата, бројот или од други причини. Замената се врши ако производот не бил употребуван, ако е сочуван изгледот на производот, употребните својства, пломбите, фабричките етикети
 • Секога автентични

  Ние продаваме само 100% автентични производи
 • 100% Безбедно купување

  За нарачаните производи плаќате при приемот. Не Ви е потребна кредитна картичка за да направите нарачка.

3,999.00ден 4,600.00ден

Преглед на производот

 • Боја: црвена
 • Моќност: 800 W ECO мотор
 • Телескопска цевка
 • Волумен на садот за прашина: 1,5 л
Категорија:

Опис

 • Боја: црвена
 • Моќност: 800 W ECO мотор
 • Моќ на усисавање 270 W
 • Телескопска цевка од не’рѓосувачки челик
 • Ниво на бучава: 76 dB
 • H.E.P.A филтер на издув  кој се пере
 • Должина на кабелот за напојување 5 m (ефективен радиус 6,5 m)
 • Термички осигурувач кој го штити моторот од прегревање
 • Волумен на садот за прашина: 1,5 л
 • Димензии (должина × ширина × висина): 410 × 280 × 260 mm
 • Тежина: 5,8 кг
 • Предно тркало обложено со гума за полесно патување
 • Автоматско намотување на кабелот
 • 2 години гаранција