SENCOR Термобокал SWK 1785BK

 • Брза Достава

  Достава за 2-3 работни дена
 • Враќање на производ

  Потрошувачот има право да го замени производот што има соодветен квалитет во рок од 15 дена, доколку тој не одговара во однос на формата, големината, моделот, бојата, бројот или од други причини. Замената се врши ако производот не бил употребуван, ако е сочуван изгледот на производот, употребните својства, пломбите, фабричките етикети
 • Секога автентични

  Ние продаваме само 100% автентични производи
 • 100% Безбедно купување

  За нарачаните производи плаќате при приемот. Не Ви е потребна кредитна картичка за да направите нарачка.

1,170.00ден 1,400.00ден

Преглед на производот

Капацитет 1.7 l
– Филтер за нечистотии и каменец
– Внатрешно ЛЕД светло
– Дно од челик со покриен греач
– Моќ 2200W

Категорија:

Опис

 • Капацитет 1.7 l
 • Филтер за нечистотии и каменец
 • Внатрешно ЛЕД светло
 • Индикациско светло
 • Дно од челик со покриен греач
 • Двоен сигурносен систем: Заштита од прегревање кога е вклучен апаратот без течност, автоматско исклучување кога е постигната точка на вриење
 • Моќ 2200W
 • Тежина без постоље: 780 g
 • Одвоено постоље
 • Гаранција 2 години