SENCOR Термобокал SWK 2510

 • Брза Достава

  Достава за 2-3 работни дена
 • Враќање на производ

  Потрошувачот има право да го замени производот што има соодветен квалитет во рок од 15 дена, доколку тој не одговара во однос на формата, големината, моделот, бојата, бројот или од други причини. Замената се врши ако производот не бил употребуван, ако е сочуван изгледот на производот, употребните својства, пломбите, фабричките етикети
 • Секога автентични

  Ние продаваме само 100% автентични производи
 • 100% Безбедно купување

  За нарачаните производи плаќате при приемот. Не Ви е потребна кредитна картичка за да направите нарачка.

1,090.00ден 1,400.00ден

Преглед на производот

Капацитет 2.5 l
– Боја црна или бела
– Егрономска рачка

Категорија:

Опис

 • Капацитет 2.5 l
 • Боја црна или бела
 • Егрономска рачка
 • Отстранлив и лесен за миење филтер
 • Грејна база од челик и скриен греач
 • Осигурач на капакот
 • Двоен сигурносен систем: Заштита од прегревање кога апаратот е вклучен без течност, автоматско исклучување кога е достигната точката на вриење
 • Индикаторско светло
 • Моќ: 1 850 – 2 200 W
 • Тежина без постоље: 725 g
 • Одвоено постоље
 • Гаранција 2 години