SENCOR Телесна вага SBS 2301WH

 • Брза Достава

  Достава за 2-3 работни дена
 • Враќање на производ

  Потрошувачот има право да го замени производот што има соодветен квалитет во рок од 15 дена, доколку тој не одговара во однос на формата, големината, моделот, бојата, бројот или од други причини. Замената се врши ако производот не бил употребуван, ако е сочуван изгледот на производот, употребните својства, пломбите, фабричките етикети
 • Секога автентични

  Ние продаваме само 100% автентични производи
 • 100% Безбедно купување

  За нарачаните производи плаќате при приемот. Не Ви е потребна кредитна картичка за да направите нарачка.

929.00ден 1,200.00ден

Преглед на производот

– Појачано сигурносно стакло (5 mm)
– Елегнатен дизајн (21 mm)
– Мери до 150 кг (точност до: 100 g)
– 4 сензори за прецизно мерење

Категорија:

Опис

 • Стаклена подлога за лесно чистење
 • Појачано сигурносно стакло (5 mm)
 • Елегнатен дизајн (21 mm)
 • Мери до 150 кг (точност до: 100 g)
 • 4 сензори за прецизно мерење
 • Функција за автоматско активирање
 • LCD екран (74 x 28,5 mm)
 • Измерената тежина стои 10 секунди на дисплејот
 • Индикатор за истрошена батерија или прекумерна тежина
 • Напојување: 1 литиумска батерија CR2032 (вклучена)
 • Мерење на телесни маснотии – NO
 • Мерење на вода во телото – NO
 • Меморија – NO
 • Гаранција 2 години