СЕТ ТЕГОВИ ВО КУФЕР 30КГ

6,249.00ден 7,100.00ден

Преглед на производот

• Со теговите го зацврстувате горниот дел од телото,
вашиот бицепс, трицепс како и останатите делови од
телото.
• Нашите тегови може да се користат во домашни услови
и фитнес сали.
• Тегови со кои може да ја прилагодите тежината според
која сакате да вежбате.
• Тежина на тегови 30 kg.
• Димензии на пакувањето: 40x30x15 cm.

(set tegovi vo kufer 30kg) (сет тегови во куфер 30кг)

 

Категорија:

Опис