Сет алат со маса

2,300.00ден 2,900.00ден

Преглед на производот

Сет детски алат за малите мајсторчиња кои сакаат да поправат нешто.
Шифра: 30980
Категорија:

Опис

• Сет детски алат за малите мајсторчиња кои сакаат да поправат нешто.
• Приборот го содржи целиот познат алат за голема забава и исполнување на имагинацијата намалите.
• Ги има основните градежни алати-бонсек,пила,мутери,штрафови,клучеви.
• Димензии на производот: 75x42x40 cm.
• Димензии на пакувањето: 70x50x10 cm.

(detska)(igracka)(set)(alat)(momcinja)