Сет алат во ранец

700.00ден 1,000.00ден

Преглед на производот

Шифра: 31682

Категорија:

Опис

• Дали вашето дете сака да ви помогне со поправките во вашиот дом или да изградите некои проекти за вашата куќа? Земете ја оваа играчка сет алат. Имате голем избор на алатки. Нема потреба да се грижите, тие се сосема безбедни за играње.
• Алатот лесно се склопува и расклопува има ременче и може да се носи како ранец.
• Димензии на пакувањето: 25x21x11 cm.

(сет)(алат)(ранче)(set)(alat)(rance)