Сет алат

1,600.00ден 2,000.00ден

Преглед на производот

Детски сет алат, работилница, за најмалите мајсторчиња. Целата работилница се склопува во куферче, лесна за транспорт. Бурмашината, која е дел од сетот, работи на 2х 1.5V AA батерии, кои не се вклучени во пакувањето.
Шифра: 29826
Категории: ,

Опис

• Димензии на работилницата: 71 х 41 cm

• Димензии на пакувањето: 60 х 42 х 7 cm