Сет барби комбе со кујна

1,050.00ден 1,300.00ден

Преглед на производот

Шифра: 31284
Категорија:

Опис

• Комбето се отвара, има елементи и додатоци за двор, соба, како и облека за кукличката.
• Производот не содржи батерии.
• Димензии на производот: 20x15x4 cm.
• Димензии на пакувањето: 44x28x13 cm.

(играчка)(комбе)(igracka)(kombe)