Сет коцки воз Tом

1,100.00ден 1,400.00ден

Преглед на производот

Шифра: 32750
Категорија:

Опис

• Составете ги различните коцки за иградба на возот и железничката станица и започнете со бесконечна забава.
• Овој воз помага во подобрувањето на координацијата на рачињата и очите на децата, развој на моториката, креативноста и имагинацијата.
• Се состои од 88 парчиња за изградба.
• Наменет е за деца над 3 години.
• Димензии на производот: 35x55x2 cm.
• Димензии на пакувањето: 42x30x10 cm.

(играчка)(коцки)(воз)(igracka)(kocki)(voz)