Сет коцки воз

Преглед на производот

• Kоцките ја развиваат креативноста, ги развиваат фините моторни вештини и ја подобруваат имагинацијата на вашето дете.
Шифра: 32152
Категорија:

Опис

• Kоцките ја развиваат креативноста, ги развиваат фините моторни вештини и ја подобруваат имагинацијата на вашето дете.
• Воз на кој може да се прикачат 6 шини и над нив да редите коцки.
• Подобрување на креативноста и имагинацијата.
• Димензии на пакувањето: 52x34x8 cm.
• Димензии на производот: 13x8x12 cm.

#kocki #voz #kreativnost #igra #zabava