СЕТ ТЕГОВИ ВО КУФЕР 20КГ

4,680.00ден 5,600.00ден

Преглед на производот

• Со теговите го зацврстувате горниот дел од телото,
вашиот бицепс, трицепс како и останатите делови од
телото.
• Нашите тегови може да се користат во домашни услови
и фитнес сали.
• Тегови со кои може да ја прилагодите тежината според
која сакате да вежбате.
• Тежина на тегови 20 kg.
• Димензии на пакувањето: 35x15x16 cm.

(set tegovi vo kufer 20kg) (сет тегови во куфер 20кг)

Категорија:

Опис