Сет маникир со ламба

800.00ден 1,000.00ден

Преглед на производот

Шифра: 32478
Категорија:

Опис

• За малите козметичарки.
• Сет се состои од ламба, сталаг за нокти, 3 лака, типсови, турпија, лепак и четка за цртање.
• Вистинска забава за целото друштво девојки.
• Производот е наменет за деца над 6 години.
• Производот користи 2×1.5V AA батерии кои не се вклучени во пакувањето.
• Димензии на пакувањето: 36x26x70 cm.
• Димензии на производот: 13x15x6 cm.

(играчка)(ламба)(турпија)(лепак)(лак)(igracka)(lamba)(turpija)