Сет тегови 30 кг.

2,990.00ден 3,550.00ден

Преглед на производот

Шифра: 121057

Категорија:

Опис

• Доведете го вашиот бицепс до совршенство.

• Метална шипка обложена со пластика на која може да ставате тегови во зависност од тежината според која сакате да вежбате.

• Со теговите го зацврстувате горниот дел од телото, вашиот бицепс, трицепс како и останатите делови од телото.

• Нашите тегови може да се користат во домашни услови и фитнес сали.

• Сетот се состои од 16 тег плочи:

4 x 2,5 кг.

4 x 2 кг.

4 x 1,5 кг.

4 x 1,25 кг.

• Прилагодлива должина: Може да се користи како една долга шипка или два еднорачни кратки шипки.

• Во сетот е вклучен додаток за аб-ролер (се користи една плоча и додатокот за оваа функција) и ракавици.

• Димензии на производот: 104x18x18 cm.