Сет за чистење

1,300.00ден 1,800.00ден

Преглед на производот

Шифра: 32683
Категорија:

Опис

• Научете го вашето дете како да ви помага во домашните обврски со овој сет.
• Во сетот е вклучена голема метла, мала метла, џогер, кофа, сретства, лопатче за отпадоци крпа.
• Наменет е за деца над 3 години.
• Димензии на производот: 36x45x26 cm.
• Димензии на пакувањето: 41x43x12 cm.

(играчка)(igracka)