Сет замок со кочија и спална

1,100.00ден 1,400.00ден

Преглед на производот

Шифра: 32685
Категорија:

Опис

• Прекрасен куклен замок за принцеза за вашите девојчиња.
• Содржи многу додатоци за повеќе забава.
• Производот испушта пријатни мелодии и светлоносни ефекти.
• Наменет е за деца над 3 годнини.
• Користи батерии кои се вклучени во пакувањето.
• Димензии на производот: 25x30x6 cm.
• Димензии на пакувањето: 53x35x7 cm.

(сет замок)(кочија)(спална)(set zamok)(kocija)(spalna)