Синтисајзер

1,350.00ден 1,900.00ден

Преглед на производот

Шифра: 30133
Категорија:

Опис

• Едукативниот синтисајзер му овозможува забава на детето, но и брзо запознавање со музиката. Нуди брзо запознавање со ноти, различни жанрови на музика и дава звук на одредени инструменти.
• Производот користи 4 x 1,5V AA батерии.
• Димензии на пакувањето: 53x41x8cm.
• Димензии на производот: 45x41x20cm.

(едукативен)(синтисајзер)(edukativen)(sintisajzer)