ШИПКА ЗА НА ВРАТА

1,000.00ден 1,500.00ден

Преглед на производот

• Квалитетна шипка со нелизгави рачки обложени со
обвивка од еколошка ТПЕ пена.
• Шипката е идеална за целосен развој на горниот дел
на телото и горните екстремитети.
• Одлично е за истегнување на грбот, градите и
рамениците. Ги кондиционира и релаксира вашите
мускули, дава сила и го зацврстува грбот.
• Шипката е цврста, издржува товар до 100 kg, лесно се
монтира.
• Димензии на пакувањето: 63x5x5 cm.
• Димензии на производот: 85×5 cm.

Категорија:

Опис