Скала за агилност

940.00ден 1,100.00ден

Преглед на производот

Шифра: 121072

Категорија:

Опис

Оваа скала за агилност помага во подобрувањето на брзината на стапалото, забрзувањето и координацијата.

Исто така скалата помага во развивањето на стабилноста на колената.

Скалата е долга 6 метри и има 12 скалички