Скирол со рачка големa

1,400.00ден 1,800.00ден

Преглед на производот

Шифра: 31704

Опис

• Скирол кој овозможува вистинска забава и рекреација.
• Наменет за деца од 3+ год. со килажа до 50 kg.
• Светлечки силиконски тркала .
• Димензии на производот:58x9x16 cm.