Скирол со шмиргла

1,200.00ден 1,500.00ден

Преглед на производот

Шифра: 31245

Опис

• Скирол кој овозможува вистинска забава и рекреација.
• Наменет за деца од 3+ год. со килажа до 50 kg.
• Силиконски тркала .
• Рапава подлога која спречува лизгање.
• Димензии на производот:78x9x20 cm.