Скироли

1,350.00ден 1,750.00ден

Преглед на производот

Шифра: 40538

Опис

• Бидете кул со најдобрите скироли.
• Светлечки силиконски тркала.
• Може да го возат почетници и искусни скејтери.
• Рапава подлога која спречува лизгање.
• Димензии на производот:54x14x6 cm.