Андроид часовник A4

699.00ден 1,600.00ден

Преглед на производот

CPU: MTK6261 AMR7
Мрежа и поврзување: SIM Card: SIM картичка (Micro SIM Card)
Фреквенција: GSM 850/900/1800/1900 MHz
Bluetooth: Bluetooth 3.0
Меморија: RAM 128M, ROM 64M;
Поддржува мемориска TF картичка до 32GB
Дисплеј: 1.54 inch TFT LCD, 240 x 240 пиксели
Камера: 0.3MP

Категорија: