Паметен сат нараквица М3 водоотпорен

 • Брза Достава

  Достава за 2-3 работни дена
 • Враќање на производ

  Потрошувачот има право да го замени производот што има соодветен квалитет во рок од 15 дена, доколку тој не одговара во однос на формата, големината, моделот, бојата, бројот или од други причини. Замената се врши ако производот не бил употребуван, ако е сочуван изгледот на производот, употребните својства, пломбите, фабричките етикети
 • Секога автентични

  Ние продаваме само 100% автентични производи
 • 100% Безбедно купување

  За нарачаните производи плаќате при приемот. Не Ви е потребна кредитна картичка за да направите нарачка.

499.00ден 1,200.00ден

Преглед на производот

Функции:
Екран 0,96 TFT FT
На екранот прикажува, време, чекори, расојание и потрошени калории.
Следење на сонот (време на спиење, квалитет на спиење)
Потсетување на повици и пораки
Потсетник за будилник
Потсетник за активности
Патека на движење
Се поврзува со Android i IOS мобилни телефони.

Спецификации:
Модел: M3 Band
Име на апликација: Fitpro
Системски побарувања: Android 4.4, IOS 8.0
Bluetooth 4.0
Bluetooth верзија: BLE 4.0
Капацитет на батеријата: 90mah

Категорија: