Паметен фитнес М4 часовник

399.00ден 1,300.00ден

Преглед на производот

Функции:
Екран 0,96 TFT FT
На екранот прикажува, време, чекори, расојание и потрошени калории.
Следење на сонот (време на спиење, квалитет на спиење)
Потсетување на повици и пораки
Потсетник за будилник
Потсетник за активности
Патека на движење
Се поврзува со Android i IOS мобилни телефони.

Спецификации:
Модел: M4 Band
Име на апликација: Fitpro
Системски побарувања: Android 4.4, IOS 8.0
Bluetooth 4.0
Bluetooth верзија: BLE 4.0
Капацитет на батеријата: 90mah

Категорија: