Паметен V8 часовник

 • Брза Достава

  Достава за 2-3 работни дена
 • Враќање на производ

  Потрошувачот има право да го замени производот што има соодветен квалитет во рок од 15 дена, доколку тој не одговара во однос на формата, големината, моделот, бојата, бројот или од други причини. Замената се врши ако производот не бил употребуван, ако е сочуван изгледот на производот, употребните својства, пломбите, фабричките етикети
 • Секога автентични

  Ние продаваме само 100% автентични производи
 • 100% Безбедно купување

  За нарачаните производи плаќате при приемот. Не Ви е потребна кредитна картичка за да направите нарачка.

799.00ден 1,600.00ден

Преглед на производот

Мержа и поврзување: SIM картичка
CPU: MTK6261D 360MHZ
Фреквенција: GSM 850/900/1800/1900 MHZ
Bluetooth 3.0
RAM 32M, ROM 32M
Дисплеј: 1,54 инчен TFT LCD екран, 240 * 240 пиксели
Камера: 0,3 м
Поддржува мемориска картичка до 32 GB