Паметен часовник GW20

2,399.00ден 2,900.00ден

Преглед на производот

1. 3 инчен кружен екран во боја.
24 часа континуирано откривање на отчукувањата на срцето, следење на крвниот притисок.
Време/часовник, чекор, калории, растојаниe.
Следење на сонот (време на спиење, квалитет на спиење).
Потсетници за повици, потсетник за SMS.
Спортски режим: трчање, одење, планинарење.
Синхронизација на апликацијата: wearfit2.0.
Верзија на Bluetooth: ble 5.0.
Батерија: 230mah, литиум полимерна батерија.

Категорија:

Опис