Паметен часовник I2

1,099.00ден 1,900.00ден

Преглед на производот

I2 паметен часовник машки фитнес тракер
Специјални карактеристики:
Пулс
Следете го крвниот притисок
Следете го кислородот во крвта
Монитор Монитор за спиење
Мултиспортски режими
Педометар
Потсетник за повик или порака
Екран за идентификација на повикувач
Потсетник за испраќање информации (sms/skype/facebook/twitter/whatsapp/instagram/)
Временски притисок
Екран со автоматско осветлување: осветленост, светло времетраење на екранот, екранот секогаш вклучен, будење
Тип на предупредување: вибрации
Режим не вознемирувај: режимот не вознемирувај може да се овозможи во апликацијата, нема потсетник за пораки или потсетник за повик во режимот не вознемирувај

Категорија:

Опис

П