Паметен часовник K90

1,099.00ден 1,900.00ден

Преглед на производот

Големина на екранот: 1,54 инчи.
Bluetooth4.2
Тип на батерија: Литиум полимерна батерија
Капацитет на батеријата: 230 mah
Време на полнење: 2 часа
Полнење: магнетно полнење, напон од 5v
Mулти-спортски режим
Повик преку Bluetooth, прилагоден потсетник за аларм, потсетник за седентарен режим,
потсетник за повици Мерење на фреквенција на срцевиот ритам, мерење на крвниот притисок.

Категорија:

Опис