SOKANY – Блендер 3 во 1

1,849.00ден 3,000.00ден

Преглед на производот

Денес е еден од најпопуларните европски и американски кујнски апарати, Sokany мулти-функционалниот блендер е пред се безбеден доста брз и издржлив, со лесни рачки кои глесни за употреба, има прекинувач за безбедноста и максимална заштита на корисникот.
Материјал: пластика пластика која е софистицирана и безбедна за подготовка на храна + прачка од нерѓосувачки челик

Моќност: 400W
Напон: 220-240V 50 / 60Hz

Опис