Спортски паметен часовник ex16

 • Брза Достава

  Достава за 2-3 работни дена
 • Враќање на производ

  Потрошувачот има право да го замени производот што има соодветен квалитет во рок од 15 дена, доколку тој не одговара во однос на формата, големината, моделот, бојата, бројот или од други причини. Замената се врши ако производот не бил употребуван, ако е сочуван изгледот на производот, употребните својства, пломбите, фабричките етикети
 • Секога автентични

  Ние продаваме само 100% автентични производи
 • 100% Безбедно купување

  За нарачаните производи плаќате при приемот. Не Ви е потребна кредитна картичка за да направите нарачка.

899.00ден 1,700.00ден

Преглед на производот

24 часовно следење на активностите во реално време: педометар, трчање, потрошувачка на енергија, согорени калории и слични податоци. По поврзувањето со Bluetooth 4.0, ќе ги синхронизира податоците на вашиот телефон.
Од како ќе се синхронизираат податоци со часовникот добивате известување за дојдовен повик, порака или нотификација од апликациите. Поддржува whatsapp, facebook, wechat, skype, instagram, twiter.

Опис

Спецификација:
Тип на екран: FSTN LCD екран со целосен агол
Големина на екранот: 1.12 кружен екран
Должина на алката: 135MM / 90MM
Ширина на бендот: 22MM
Bluetooth: 4.0 верзија
Процесор: SI-BW03
Водоотпорен: IP67 до 50 метри водоотпорен
Батерија: Вградена батерија со стандардна копче CR2032
Време на подготвеност: 8 месеци; со режим за заштеда на енергија: 12 месеци
Компатибилни системи: Андроид системи и Apple IOS