Справа за склекови (2 држачи)

1,480.00ден 1,890.00ден

Преглед на производот

Шифра: 121058

Категорија:

Опис

• Бидете во форма со нашата палета за вежбање.

• Нашите справи и тегови може да се користат во

домашни услови и фитнес сали.

• Во цената се вклучени 2 држачи за склекови

• Димензии на производот: 14x16x16 cm