Стаза

1,450.00ден 1,800.00ден

Преглед на производот

Шифра: 32494
Категорија:

Опис

• Децата можат да создадат свои возбудливи авантури со оваа стаза.
• Повеќечасовна забава каде децата можат да импровизираат и менуваат форми.
• Пакувањето содржи 193 парчиња и џип.
• Производот е наменет за деца над 3 години.
• Димензии на производот: 92x53x30 cm.
• Димензии на пакувањето: 49x31x7 cm.

(играчка)(стаза)(igracka)(staza)