Стаза Magic Тracks

600.00ден 1,050.00ден

Преглед на производот

Овозможете му на вашето дете максимално да се забавува со оваа стаза која свети во мрак.
Шифра: 31922
Категорија:

Опис

• Овозможете му на вашето дете максимално да се забавува со оваа стаза која свети во мрак.
• Мостот на оваа патека ја прави уште попредизвикувачка.
• Еден автомобил,на кој што му светат тркалата.
• 89 парчиња.
• Оваа патека е на нивоа,која може да се направи и по сопствен избор.
• Производот користи 1×1,5 V AA батерии.
• Димензии на производот: 9x4x4 cm.
• Димензии на кутијата: 37x24x6 cm.

(staza)(avtomobil)(zabava)(igra)(стаза)(забава)(игра)(автомобил)