Стаза со коцки

1,450.00ден 1,900.00ден

Преглед на производот

Шифра: 32500
Категорија:

Опис

• Израдувајте ги вашите малечки со оваа забавна стаза со коцки.
• Повеќечасовна забава.
• Производот содржи 6 автомобили и 2 топчиња.
• Наменет е за деца над 3 години.
• Димензии на производот: 37x45x20 cm.
• Димензии на пакувањето: 31x44x11 cm.

(играчка)(стаза)(коцки)(igracka)(staza)(kocki)