Столче со животно

1,350.00ден 1,500.00ден

Преглед на производот

Меко и удобно столче со лик од омиленото животно.
Шифра: 31267
Дизајн: одберете по слики.

Опис

• Меко и удобно столче со лик од омиленото животно.
• Одличен избор за сите детски соби, не зафаќа многу простор, може да се смести секаде и секогаш да имате удобно столче за секое гостинче.
• Навлаката е од 100% памук и е лесна за одржување.
• Димензии на производот: 28x28x23cm.

(stolce so zivotno)((stolce)(zivotno)(deca)(detska soba)(столче со животно)(столче)(животно)(детска соба)