Sweet – електричен тример

299.00ден 700.00ден

Преглед на производот

Електричниот тример се вклопуваа во дланката на вашата рака, додека главата на бричорот се лизга над секоја контура на телото, правеќи ја кожата да се чувствува најубаво до сега! Нема болка, нема иритација, не греби. Побрзо и безболно се ослободувате од несаканите влакна.
Постигнете професионални резултати за неколку секунди со безбедно и моќно сечило. Отстранувајте ги несаканите од лицето, веѓите, деколтето, ушите, бикини зоната. Безбедно за употреба на чувствителна кожа.
Мало е и не зафаќа простор, лесно може да го носите на патување или да го имате во фиока дома или на работното место