T шипка за вежбање

2,390.00ден 2,800.00ден

Преглед на производот

Шифра: 121063

Категорија:

Опис

Т шипката е погодна за најразновидни вежби, за зајакнување на различни мускулни групи.

При тренирање се активираат сите мускули во областа на рамото, градите, вратот и половината.

Специфичниот дизајн и можноста за паралелен зафат гарантира активирање на главните мускули на грбот,подлактицата и коси абдоминални мускули.

Вежбите се изведуваат во стоечка положба или на бенч клупа.

Должина: 87cm.