ЕДНОРАЧЕН ХЕКСАГОНАЛЕН ТЕГ 12.5КГ

2,620.00ден 3,100.00ден

Преглед на производот

• Со теговите го зацврстувате горниот дел од телото,
вашиот бицепс, трицепс како и останатите делови од
телото.
• Нашите тегови може да се користат во домашни услови
и фитнес сали.
• Хексагонален гумиран еднорачен тег кој е заштитен од
кондензација и гребнатини.
• Тежина на тег 12,5 kg.
• Во цената е вклучен само еден тег.
• Димензии на производот: 34x14x15 cm.

(еднорачен хексогален тег 12.5кг) (ednoracen heksogalen teg 12.5kg)

Категорија:

Опис

`