Тег гумиран Kettlebell 10kg

2,690.00ден 3,000.00ден

Преглед на производот

Шифра: 121062

Категорија:

Опис

Со теговите го зацврстувате горниот дел од телото, вашиот бицепс, трицепс како и останатите делови од телото.

Нашите тегови може да се користат во домашни услови и фитнес сали.

Тежина на тег 10 kg.

Димензии на производот: 19x22x13 cm.