Тег гумиран Kettlebell 12kg

3,290.00ден 3,600.00ден

Преглед на производот

Шифра: 121075

Категорија:

Опис

Со теговите го зацврстувате горниот дел од телото, вашиот бицепс, трицепс како и останатите делови од телото.

Нашите тегови може да се користат во домашни услови и фитнес сали.

Тежина на тег 12 kg.

Тегот е достапен во две бои: црвен и син.

Димензии на производот: 19x22x13 cm.