Тег гумиран Kettlebell 14kg

3,790.00ден 4,000.00ден

Преглед на производот

Шифра: 121077

Категорија:

Опис

Со теговите го зацврстувате горниот дел од телото, вашиот бицепс, трицепс како и останатите делови од телото.

Нашите тегови може да се користат во домашни услови и фитнес сали.

Тежина на тег 14 kg.

Тегот е достапен во две бои: виолетова и црна.

Димензии на производот: 19x24x14 cm.