Тег гумиран Kettlebell 16kg

4,390.00ден 4,999.00ден

Преглед на производот

Шифра: 121078

Категорија:

Опис

Со теговите го зацврстувате горниот дел од телото, вашиот бицепс, трицепс како и останатите делови од телото.

Нашите тегови може да се користат во домашни услови и фитнес сали.

Тежина на тег 16 kg.

Димензии на производот: 19x24x14 cm.