Тег гумиран Kettlebell 18kg

4,990.00ден 5,400.00ден

Преглед на производот

Шифра: 121079

Категорија:

Опис

Со теговите го зацврстувате горниот дел од телото, вашиот бицепс, трицепс како и останатите делови од телото.

Нашите тегови може да се користат во домашни услови и фитнес сали.

Тежина на тег 18 kg.

Димензии на производот: 19x25x15 cm.