Тег гумиран Kettlebell 6kg

1,590.00ден 1,890.00ден

Преглед на производот

Шифра: 121076

Категорија:

Опис

Со теговите го зацврстувате горниот дел од телото, вашиот бицепс, трицепс како и останатите делови од телото.

Нашите тегови може да се користат во домашни услови и фитнес сали.

Тежина на тег 6 kg.

Димензии на производот: 18x20x10 cm.