ЕДНОРАЧЕН ХЕКСАГОНАЛЕН ТЕГ 15КГ

2,979.00ден 3,400.00ден

Преглед на производот

• Со теговите го зацврстувате горниот дел од телото,
вашиот бицепс, трицепс како и останатите делови од
телото.
• Нашите тегови може да се користат во домашни услови
и фитнес сали.
• Хексагонален гумиран еднорачен тег кој е заштитен од
кондензација и гребнатини.
• Тежина на тег 15 kg.
• Во цената е вклучен само еден тег.
• Димензии на производот: 35x15x16 cm.

(еднорачен хексогален тег 15кг) (ednoracen heksogalen teg 15kg)

Категорија:

Опис