ЕДНОРАЧЕН ХЕКСАГОНАЛЕН ТЕГ 20КГ

4,079.00ден 4,800.00ден

Преглед на производот

• Со теговите го зацврстувате горниот дел од телото,
вашиот бицепс, трицепс како и останатите делови од
телото.
• Нашите тегови може да се користат во домашни услови
и фитнес сали.
• Хексагонален гумиран еднорачен тег кој е заштитен од
кондензација и гребнатини.
• Тежина на тег 20 kg.
• Во цената е вклучен уште еден тег.
• Димензии на производот: 38x17x19 cm.

 

(ednoracen heksogalen teg 20kg) (еднорачен хексогален тег 20кг)

Категорија:

Опис