Тегови 6kg

699.00ден 1,000.00ден

Преглед на производот

Tегови со вкупна тежина од 6кг (2x3kg)
Oбложени се со пластика од 1-ва класа, полнета со специјален малтер, со што се овозможува долготрајност. Невозможно е да пукнат и да се скршат. Дури и ако се специјално исечени/дупчени, нивната содржина не истекува.
Теговите со својата издржлива и долготрајна структура, ќе Ви овозможат да ги користите многу години.

Опис